Retailers
Het assortiment in de supermarkten wordt steeds breder. Ook op het gebied van bier kunnen veel supermarkten nog een behoorlijke slag maken door speciaalbier op te nemen in hun assortiment. Als permanente uitbreiding, of tijdelijk als promotionele actie.

Speciaalbier als onderscheidend product
Het ontbreken van kennis vormt echter vaak een struikelblok. Welk bier kunt u het beste op welk moment aanbieden? Welke smaak past bij welk seizoen? Enzovoorts. Bier Authentiek adviseert u hierin, maar daarmee houdt onze dienstverlening niet op. Bier Authentiek garandeert u dat u een uniek speciaalbier in uw schappen krijgt.

Klantinformatie
De consument moet het in uw supermarkt zonder de uitleg doen die hij wel bij de slijter zou krijgen. Bier Authentiek helpt u daarom bij het vermarkten van uw speciaalbier en verzorgt voor u de promotionele uitingen in uw supermarkt. Vanzelfsprekend regelt Bier Authentiek ook de import van het product: van de administratieve formaliteiten tot het transport van de brouwerij naar uw distributiecentrum. Bier Authentiek werkt samen met Beer Selected Beverages in Raamsdonkveer.

Totaalbeheer van uw speciaalbierschappen
Kortom: indien u dit wenst, kunt u het totale beheer van uw speciaalbierschappen uit handen geven aan Bier Authentiek. U heeft dan het hele jaar rond een uniek en onderscheidend product in uw schappen staan. U komt daarmee tegemoet aan een behoefte van uw klanten - en dat verhoogt uw rendement.

Meer informatie?
Wilt u de mogelijkheden eens vrijblijvend doornemen, bel dan 06-18450553 voor het maken van een afspraak of meer informatie.